Be unique, be Siemz 

Dit is sinds een aantal jaar ons motto. Wij houden er van als kinderen kleding dragen waar ze zichzelf in kunnen zijn en waar ze zich lekker in voelen. Dit het liefst met een uniek randje, zodat je niet op gaat in de massa. Vanuit deze visie ontwerpen wij twee keer per jaar een kidscollectie voor kinderen van 0-8 jaar. 

Siemz & Duurzaamheid

Onze kinderen zijn de toekomst. Dat betekent voor ons als volwassenen dat wij daarvoor sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen nemen. Vanuit Siemz dragen wij een steentje bij door zo duurzaam mogelijk onze kleding te produceren. Wij produceren zo veel mogelijk onze kleding in ons eigen atelier in een klein dorpje in het Groene Hart, en waar dit niet lukt werken wij samen met kleine ateliers. 

Wij als Siemz vinden het belangrijk om mensen bewust te maken van de manier waarop ze consumeren. Onze kleding is gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen. De meeste items van dit seizoen kunnen worden gecombineerd tot setjes, maar zijn ook makkelijk te combineren met de collectie van vorig jaar. De kleding gaat lang mee, en kan door een broertje of zusje worden gedragen. Door de
kleding zo veel mogelijk unisex te maken, kan het eenvoudig doorgegeven worden aan broertjes en zusjes, waarbij het geslacht niet zo veel uit maakt. Wil je de kledingkast van je kind aanvullen, dan kun je iets uit de nieuwe collectie kopen en combineren met items uit eerdere collecties.

En wie zijn wij dan?

Wij is eigenlijk ik, Simone, de eigenaar van Siemz. Geboren in 1986, vrouw van Tino en moeder van Floris (2013), Teun (2014) en Jelle (2017). Maar zonder een geweldig team aan fotografen, naaisters, knipsters, boekhouders, meedenkers en critici zou Siemz lang niet zo succesvol zijn. Met drie energieke jongens, een caravanstalling, een vakantiehuis in Noordwijkerhout, een moestuin, een avondje schaatsen en hardlopen en vrienden en familie vul ik de tijd die ik niet aan Siemz besteed op. 

Foto: www.jacxfotografie.nl

 

© 2012 - 2022 Siemz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel